Ce vă oferă Promovare.NET?


  Promovare.NET vă oferă urmatoarele servicii Web:
   
 
   

 Realizarea de siteuri Web

Paginile de prezentare a firmei vor fi accesibile pe Internet 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, non-stop, putând fi vizitate de oricine de pe glob care are acces la Internet(adica aproape un miliard de persoane).

Aceste pagini vor conține toate informațiile pe care doriți să le faceti cunoscute: prezentarea firmei, a serviciilor sau produselor dvs., liste de prețuri, date de contact, formulare de comandă, etc.

Întregului pachet de servicii(realizare, găzduire și promovare site) costă între 150 USD și 350 USD, funcție de complexitatea site-ului.

sus

 

 

 Intermedierea gratuită a înregistrării de domenii Internet

- de tipul www.nume-firma.ro (39USD+TVA)

- sau www.nume-firma.com (.net .org) - (18USD+TVA/an)

Este foarte important ca siteul firmei dvs. să aibă un nume de domeniu propriu. Acest nume de domeniu (www.numele-firmei.ro, de exemplu) reprezintă cartea de identitate a firmei pe Internet.

Dacă firma nu are pentru site un nume de domeniu Internet propriu, ci folosește o adresă de tipul http//nume-firma.server1.ro, atunci în momentul când (din diverse motive) se hotărește să iși schimbe serverul care îi găzduiește pagina Web, ea nu va mai putea avea aceeași adresa Internet (http//nume-firma.server1.ro) și atunci toată campania de promovare a firmei prin intermediul paginii Web atat pe Internet cat si pe cărți de vizită, pliante a fost în van.

Dacă firma își înregistreză un nume de domeniu Internet propriu (de tipul www.numele-firmei.ro, sau .com, .net, .org, etc.) atunci problema schimbării serverului pe care este găzduită pagina Web nu va fi "simțită" de vizitatori, deoarece adresa Internet (www.numele-firmei.ro) va putea fi transferata si ea pe noul server.

În plus, există posibilitatea ca numele de domeniu Internet care vi se potriveste cel mai bine să fie înregistrat de concurență!

sus

   

 Promovarea siteurilor Web pe Internet

Nu este suficient să aveți un site Web pe Internet pentru ca acesta să fie și vizitat. Dacă firma dvs. are deja un site Web, acesta trebuie eficient promovat pe Internet pentru a putea fi ușor de găsit dintre miliardele de pagini existente pe Internet și vizitat de potențialii dvs. clienți sau parteneri de afaceri.

Promovare.NET vă propune optimizarea paginilor siteului dvs. pentru a putea fi apoi eficient înregistrate în indexul motoarelor de căutare și în directoarele Web și apoi promovarea lor efectivă prin înscrierea în peste 75 de motoare de căutare românești și internaționale (Google, Altavista, Yahoo, Lycos, etc.). Acest lucru este important deoarece peste 80% dintre vizitatorii siteurilor Web ajung la acestea prin intermediul motoarelor de căutare.

Dupa ce fisierele modificate vor fi puse pe server, Promovare.NET va începe înscrierea în motoarele de cautare a site-ului dvs.

Într-un interval de câteva zile - maxim 3-4 saptamani site-ul va fi prezent în baza motoarelor de căutare. La încheierea înscrierii în motoarele de cautare veți primi pe mail un raport ce va cuprinde lista motoarelor în care a fost înscris site-ul.

Astfel, site-ul Web va putea fi găsit ușor pe Internet de către publicul său țintă, la o cautare doar dupa domeniul de activitate sau după numele serviciilor sau produselor oferite de firma dvs.

Paginile site-ului Web vor conține si instrumente de monitorizare a provenienței și numărului de vizitatori (tracker, contor) pentru a avea o evidență a rezultatelor promovării pe Internet.

Preț - 75 USD.

Pentru a menține site-ul în indexul motoarelor de cautare, este recomandată reînscrierea periodică (lunară) a site-ului Web în acestea. Prețul acestui serviciu este negociabil.

La o căutare după "stampile" pe principalele motoare (Yahoo, Google, Lycos, Altavista, etc.) găsiti site-ul www.kortner.ro între primele rezultate, dacă căutați "firma de consultanta" veți găsi site-ul www.archimedes.ro ; dacă căutați "oportunitati de afaceri" veti gasi site-ul www.MarketingTradingService.ro , la o căutare după „Cristian Kovacs” găsiți site-urile create de mine, și exemplele pot continua...

sus

   

 Consultanță în vederea găzduirii paginilor Web

În prezent există posibilitatea ca siteul Web al firmei dvs. să fie găzduit gratuit pe Internet împreună cu numele de domeniu Internet propriu(www.nume-firma.ro). Puteți folosi de asemenea gratuit orice adresa de email de tipul @nume-firma.ro. Firmele care pun la dispoziție aceste servere "gratuite" impun de obicei includerea unui mic banner in interiorul fiecărei pagini pe care o găzduiește.

Dacă nu doriți acest lucru, există posibilitatea înlăturării acestor bannere plătind pentru găzduirea siteului cel putin 3-4 USD/lună.

Promovare.NET vă oferă consultanță în vederea găsirii celei mai bune soluții pentru găzduirea siteului dvs.

sus

   

 Administrarea de siteuri Web

Promovare.NET se poate ocupa și de administrarea siteului dvs., de realizarea de actualizări periodice, etc. ...

sus

   

 Infohunting

Promovare.NET oferă firmelor sau persoanelor interesate serviciul de Infohunting - obținerea de informații de pe Internet referitoare la oportunități de afaceri, potențiali parteneri, clienți și orice alte informații existente pe Internet.

sus

 


Ce este Promovare.NET?   Ce vă oferă Promovare.NET?   Portofoliu   Contact

Promovare.NET - Kovacs Cristian Stefan PFA ©2002